Mobilnost brez ovir

Mobilnost brez ovir

V soboto, 31. avgusta 2024, med 10.00 in 14.00 bo na Dolu pri Hrastniku potekal edinstven dogodek Mobilnost brez ovir.

Mobilnost brez ovir je več kot zgolj prireditev – je priložnost za vse, ki si želijo izboljšati mobilnost gibalno oviranih oseb in prispevati k ustvarjanju vključujoče družbe. Dogodek organizira Društvo za mobilnost invalidov Moja pot, ki se zavzema za enakopravno in neodvisno življenje invalidov.

Dogodek ni namenjen le invalidom, temveč tudi njihovim družinam, prijateljem in vsem, ki jih zanima napredek na področju mobilnosti in dostopnosti. Skupaj lahko ustvarimo svet brez ovir, kjer bo vsak posameznik imel enake možnosti za neodvisno in polno življenje.

Kaj lahko pričakujete?

  • Predstavitev najnovejših vozil in pripomočkov za invalide: Oglejte si najnovejše tehnološke rešitve, ki olajšujejo mobilnost in povečujejo aktivnost invalidov.
  • Svetovanje strokovnjakov: Strokovnjaki s področja mobilnosti invalidov bodo na voljo za individualna svetovanja in pomoč pri izbiri najprimernejših rešitev.
  • Dostopni turizem: Pridobite ideje in informacije, kje lahko brezovirno preživite svoj oddih ali prosto popoldne.
  • Družabne aktivnosti in mreženje: Spoznajte druge udeležence, delite izkušnje in se povežite z ljudmi, ki jih povezujejo podobni izzivi in cilji.

Lokacija dogodka:
Dol pri Hrastniku, pri športni dvorani Dolanka

Datum in čas:
31. 8. 2024, od 10.00 do 14.00

Podrobnosti:
Moja pot – Mobilnost brez ovir 2024